Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 6 iulie 2013

Invingand Ungaria Romania s-a calificat in Final Four -ul Ligii Europene la volei feminin

La Varna, in Palatul Sporturilor si Culturii, de joi pana sambata se desfasoara al patrulea (ultimul) turneu din cadrul grupei A a Ligii Europene la volei feminin. Din aceasta grupa fac parte reprezentativele Ungariei, Bulgariei, Turciei si Romaniei.
Astazi in ultima zi a turneului nationala feminina de volei a Romaniei a primit replica reprezentativei similare a a Ungariei.
Dupa turneul foarte bun facut la Craiova, elevele antrenorilor Marian Constantin şi Rareş Puni au continuat forma slaba aratata in partide cu Bulgaria si Turcia astfel ca voleibalistele noastre s-au vazut conduse cu 1-0 la seturi (21-13) dupa doar 16 minute de joc timp in care adversarele fetelor noastre au controlat jocul de la un capat la altul avand avataj la un moment dat chiar de 9 puncte.
In partialul al doilea tricolorele au revenit in joc dominand autoritar si castigand setul fara drept de apel cu 21-12.
In setul urmator, unul mult mai echilibrat, castig de cauza au avut jucatoarele maghiare care si-au adjudecat setul in prelugiri cu scorul de 23-21.
In partialul al patrulea romancele domina la toate capitolele castigand clar cu scorul de 21-11.
 In setul decisiv Ungaria va conduce cu 8-4 dar romancele revin si intorc rezultatul castigand in cele din urma setul cu scorul de 15-12 si implicit meciul cu 3-2 dupa 90 de minute de joc efectiv.
Au evoluat pentru Romania : Ioana Baciu (universal), Alexandra Trică (libero), Diana Cărbureanu (extrema), Andreea Marin Iliescu, Ramona Postea, Andreea Ispas (libero), Ioana Nemțanu (extrema), Adina Salaoru (extrema), Sabina Miclea (coordonatoare), Alina Ilie (centru) , Nneka Onyejekwe (centru), Diana Calota (coordonator).
Cu aceasta victorie cu scorul de 3-2 fetele noastre a terminat grupa pe locul al doilea cu 20 puncte in urma Bulgariei cu 27 puncte si inaintea Turciei cu 16 puncte si a Ungariei cu 9 puncte calificandu-se astfel in Final Four -ul Ligii Europene care se va desfasura saptamana urmatoare in zilele de 13, 14 iulie tot la Varna  in Palatul Sporturilor si Culturii.
Cea mai buna jucatoare ale Romaniei a fost centrul Alina Ilie cu 16 puncte (11 atacuri, 2 as si 3 blocaj) urmata de extrema Adina Salaoru cu 15 puncte (12 atacuri si 3 asi), extrema Ioana Nemtanu cu 14 puncte (12 atacuri, 1 as si 1 blocaj) si centrul Nneka Onyejekwe 13 puncte (6 atacuri, 3 as si 4 blocaj).

Niciun comentariu:

Insportline