Totalul afișărilor de pagină

duminică, 14 iulie 2013

Romania locul 4 la turneul final al Ligii Europene la volei feminin

La Varna, in Palatul Sporturilor si Culturii, astazi s-au desfasurat ultimele partide din Final Four-ul  Ligii Europene la volei feminin. La turneul final care a stabilit echipa castigatoare au participat reprezentativele Belgiei, Germaniei, tara gazda Bulgaria si Romania.
Astazi in meciul de consolare in care si-au disputat medaliile de bronz nationala feminina de volei a Romaniei a primit replica reprezentativei similare a tarii gazda Bulgaria intr-o reeditare a confruntarilor desfasurate in grupa A a Ligii Europene la volei feminin. 
In primul set bulgaroiacele cu Dobriana Rabadzhieva la serviciu vor conduce cu 7-4. Voleibalistele tricolore revin si vor avaea avantaj de un punct la time-outul tehnic.Cu toate acestea gazdele prin Tsvetelina Zarkova vor reusi 5 puncte consecutive si vor castiga setul cu 21-16. 
In al doilea set Romania prin capitanul ei coordonatoarei Tomisului Diana Neaga Calota la serviciu se desprinde la 3-0. Replica gazdelor vine de la capitana Strashimira Filipova care duce scorul la 7-3 in favoarea Bulgariei. De aici si pana la finalul setului va exista o singura echipa pe teren si anume cea a Bulgariei care prin coordonatoarea Lora Kitipova a directionat inteligent jocul pe centrii bulgari care au castigat fructificat pasele primite de la coechipiera lor.  
In ultimul set voleibalistele de la Sud de Dunare domina jocul conducand cu 6-0 un rol determinant in castigarea setului cu scorul de 21-14 avand-o centrii si extrema Elitsa Vasileva.
Au evoluat pentru Romania : Diana Calota (coordonator) - Ioana Baciu (universal) Alina Ilie (centru), Nneka Onyejekwe (centru), Ioana Nemtanu (extrema), Adina Salaoru (extrema) şi Alexandra Trică (libero). Au mai jucat : Diana Cărbureanu (extrema) şi Sabina Miclea (coordonatoare). Rezerve neutilizate: Beatrice Ramona Postea, Andreea Marin Iliescu  şi Andreea Ispas (libero).
Cea mai buna jucatoare ale Romaniei a fost coordonatorulsi capitanul echipei Diana Neaga Calota cu 8 puncte (2 atacuri, 4 asi si 2 blocaje) urmata de centrul Nneka Onyejekwe cu 8 puncte (5 atacuri  si 3 blocaje), Diana Neaga Calota a fost cea mai buna la serviciu cu 4 asi iar la receptie liberoul Alexandra Trica a avut cel mai bun procentaj 56%.
Dupa aceasta infrangere nationala feminina de volei a Romaniei va juca pentru locurile 3-4 cu invingatoarea din partida Bulgaria-Germania.

Niciun comentariu:

Insportline