Totalul afișărilor de pagină

vineri, 5 iulie 2013

Florin Mergea si Andre Sa s-au oprit in semifinale la "Sparkassen Open 2103" de la Braunschweig din Germania

Astazi la Braunschweig, in Germania, pe zgura, la "Sparkassen Open 2103"  au continuat intrecerile unui turneu challenger de tenis care se va desfasura in intervalul 1-6 iulie si care este dotat cu premii in valoare total de 106.500 euro.  
In competitia de dublu Florin Mergea, in varsta de 28 de ani aflata pe locul 68 in ierarhia ATP la dublu, care impreuna cu partenerul sau de la acest turneu brazilianul Andre Sa, in varsta de 36 ani locul 67 in clasamentul ATP la dublu, cotati ca favoriti numarul 2 la castigarea intrecerii au trecut in primul tur de perechea argentiniana Horacio Zaballos, Diego Sebastian Swartzmanin dupa super iebrak cu scorul de 4-6, 6-3, si 10-2. In sferturile de finala au dat peste alta pereche argentiniana Facundo Bagnes si Federico Del Bonis de care au trecut in doua seturi cu scorul de 6-1, 6-2.
In semifinale Mergea si Sa i-au avut ca adversari pe polonezii Tomasz Bednarek si Mateusz Kowalczyk. Din pacate perechea romano-braziliana a fost nevoita sa se recunoasca invinsa dupa o ora si 43 de minute in doua seturi pierdute ambele in tiebreak astfel : 7-6 (7-4) si 7-6 (7-1).
Pentru participarea pana ain aceasta faza a competitiei Mergea si Sa u fost recompensati cu 2.300 de euro si 45 de puncte in ierarhia de dublu a ATP.

Niciun comentariu:

Insportline