Totalul afișărilor de pagină

marți, 24 aprilie 2012

CSV 2004 Tomis Constanta a devenit campioana a Romaniei la volei feminin pentru al doilea an consecutiv

Astazi, la Constanta, in Sala Sporturilor din localitate, campioana Romaniei, CSV 2004 Tomis Constanta, a intalnit pe Stiinta Bacau in a treia partida din cadrul finalei Campionatului National Divizia A1 la volei feminin.In primele doua intalniri disputate la Bacau voleibalistele de la malul Marii Negre au avut castig de cauza astfel ca meciul de astazi avea o incarcatura emotionala deosebita moldovencele jucandu-si ultima sansa.
La gazde capitanul echipei tomitane Claudia Gavrilescu revine dupa ce  absentat o luna ca urmare a unei accidentari in schimb bulgaroaica Tsvetelina Zarkova va lipsi ca urmare a faptului ca a fost chemata la nationala Bulgariei pentru pregatirea turneului de calificare la Jocurile Olimpice de la Londra din vara acestui an.
Antrenorul principal Darko Zakoc si secundul Constantin Alexe, au aliniat la startul partidei aceeasi formula de echipa ca in ziua precedenta : Diana Neaga (coordonator) - Claudia Gavrilescu (centru), Elena Butnaru (centru), Jovana Vesovic (universal),Thais (universal), Katsiaryna Zakreuskaya (extrema) şi Marina Vujovic - libero.
In primul set echilibrul se mentine pana la mijlocul setului cand scorul era 14-14. De aici pe fondul caderii inexplicabile a moldovencelor constantencele cu Thais la serviciu vor face punct dupa punct si vor castiga setul cu 25-15.
Inceputul partialului al doilea apartine si de acesta data bacaoancelor cre vor conduce cu 8-4 si 14-10 dupa care intervine din nou relaxarea sau caderea in jocul Stiintei astfel ca "sirenele" vin puternic din urma si vor rasturna scorul conducand  cu 23-18. Frustrate de posibila pierdere a setului si diminuarea sanselor in a mai spera ceva de la acest meci oaspetele se apropie la 24-23 dar constantencele prin Zakreuskaya nu sunt de acord si vor inchide setul cu scorul de 25-23.
In debutul setului al treilea bacaoancele conduc cu 3-0. A fost ultima lor sclipire pentru ca dobrogencele se regrupeza si vor prelua fraiele setului conducand cu 8-6 si 16-10. Diferenta de la al doilea time-out tehnic se mentine pana la final cand spectatorii prezenti la acesta partida au asistat in picioare la ultimele schimburi de mingii aplaudandu-si favoritele si scandand frenetic numele vechii si totodata noii campioane am numit-o aici pe CSV 2004 TOMIS CONSTANTA. Voleibalistele de la malul Marii Negre au castigat pentru a doua oara consecutiv titlul de campioane a Romaniei instaland o noua hegemonie in voleiul feminin romanesc.Este meritul acestui admirabil antrenor pe numele sau DARKO ZAKOC care calca pe urmele unui alt antrenor sarb foarte iubit la Constanta regretatul Zoran Kurtes. Darko a avut la dispozitie un lot restrans numeric cu care insa a facut minumi avand o comportare foarte bun in cupele europene si un parcurs de metronom in campionat. Iata si nume celor care au dus greul in cupele europene si campionat : CLAUDIA, DIANA ELENA, JOVANA, KATSIARYNA, MARINA, TSVETELINA, CRISTINA, ANDREEA, IULIA si ANA  MARIA.

Niciun comentariu:

Insportline