Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 11 aprilie 2012

Adrian Ungur si Alexandra Cadantu eliminati iar Victor Hanescu si Monica Niculescu avanseaza in turul II la turneele de tenis de saptamana aceasta

In perioada 9 - 15 aprilie, la Casablanca, in Maroc, sub denumirea de "Grand Prix Hassan II", pe zgura, se desfasoara in un turneu de tenis rezervat baietilor care face parte din categoria ATP 250. Romania este reprezentata in aceasta competitia de catre Victor Hanescu.
Hanescu in varsta de 30 ani, actualmente pe locul 105 in clasamentul ATP, a jucat in primul tur al competitiei impotriva tunisianului Marek Jaziri in varsta de 28 de ani aflat in acest moment pe locul 86 in ierarhia ATP. Dupa  53 de minute de joc la scorul de 6-2 si 3-0 pentru Victor africanul a fost nevoit sa abandoneze ca urmare a unei accidentari.
In turul II Hanescu va juca impotriva ibericului Albert Ramos.
In aceasta saptamana, la Houston (Texas), in Statele Unite ale Americii, sub denumirea de "US Men's Clay Court Championship", pe zgura, se desfasoara un turneu de tenis rezervat baietilor care face parte din categoria ATP 250 cu premii totale in valoare de 442.000 $. Romania este reprezentata in aceasta competitia de catre Adrian Ungur.
Ungur in varsta de 27 ani, actualmente pe locul 94 in clasamentul ATP, a jucat in primul tur al competitiei impotriva argentinianului Horacio Zeballos a in varsta de 27 de ani aflat in acest moment pe locul 117 in ierarhia ATP venit din calificari. Dupa 90 de minute de joc victoria a revenit sudamericanului in doua seturi identice scor 6-3,6-3. Pentru participarea la acest turneu Adrian Ungur a fost rasplatit cu un cec in valoare de 4.530 $.
In perioada 9 - 15 aprilie, la Barcelona, in Spania,  sub denumirea de "Barcelona Ladies Open", pe zgura, se desfasoara in un turneu de tenis rezervat fetelor cu premii totale in valoare de 220.000 $. Romania este reprezentata in aceasta competitia de catre Irina Begu, Alexandra Cadantu, Simona Halep si Sorana Cristea.
Cadantu in varsta de 21 ani, actualmente pe locul 81 in clasamentul WTA, a evoluat  in turul I al competitiei in compania ucrainiencei Yuliya Beygelzimer in varsta de 28 de ani aflata in acest moment pe locul 204 in clasamentul WTA venita din calificari. Dupa 141 de minute de joc victoria a revenit ucrainiencei in doua seturi cu scorul de 6-3, 7-6 (7-4).Pentru participarea la acest turneu Alexandra Cadantu a fost rasplatita cu un cec in valoare de 1.725 $ si 1 punct WTA.
In aceasta saptamana, la Copenhaga, in Danemarca,  sub denumirea de "eBooks Open", se desfasoara in un turneu de tenis rezervat fetelor.  Romania este reprezentata in aceasta competitia de catre Monica Niculescu.
Niculescu in varsta de 24 ani, actualmente pe locul 29 in clasamentul WTA favorita numarul 4 a intrecerii a evoluat in runda inaugurala a competitiei in compania rusoaicei Valeria Savinykh in varsta de 21 de ani actualmente pe locul 101 in ierarhia WTA.Dupa 69 de minute de joc victoria a revenit Monicai in doua seturi identice cu scorul de 6-2, 6-2.In turul urmator Niculescu va evolua impotriva invingatoarei din partida Jovanovski (Serbia) - Voegele (Elvetia).

Niciun comentariu:

Insportline