Totalul afișărilor de pagină

duminică, 2 decembrie 2012

Reka Ferencz locul 34 in cursa de urmarire 10 km de la Oestersund (Suedia)


Astazi, la Oestersund, in Suedia, au continut intrecerile primei etape a Cupei Mondiale la biatlon cu intrecerile de urmarire. La feminin Romania a fost reprezentata la aceasta competitie de catre Reka Ferencz si Eva Tofalvi.
Prima reprezentanta a Romaniei in clasamentul final al probei de urmarire 10 km individual harghiteanca Reka Ferencz, in varsta de 24 de ani, legitimata la CSS Gheorghieni, pornita in cursa cu numarul de concurs 44 si cu un handicap de 1,52 minute fata de primul loc (Tora Berger) a terminat intrecerea dupa 34,32 minute pe locul 34 cu o singura tinta ratata din pozita culcat la a doua trecere prin poligon si la o distanta de 3,32 minute fata de castigatoarea probei norvegianca Tora Berger. Pozitia ocupata la sfarsitul intrecerii i-a adus 7 puncte in clasamentul probei unde ocupa acum locul 34 cu un total 7 de puncte iar in clasamentul general al Cupei Mondiale se situeaza pe locul 44 cu 12 de puncte.
Cea de-a doua biatlonista din Romania in cursa  a fost ciucanca Eva Tofalvi in varsta de 34 de ani, legitimata la ASA Miercurea Ciuc, care plecata in cursa cu pieptarul numarul 47 si cu un handicap de 1,56 minute fata de primul loc a terminat intrecerea pe locul 35 cu timpul de 34,35 minute si cu o singura tinta ratata din pozitia culcat la a doua trecere prin poligon si la o distanta de 3,33 minute de laureata probei. Cu cele 6 puncte acumulate se situeza pe locul 35 in clasamentul probei iar in ierarhia Cupei Mondiale ocupa locul 39 cu 18 puncte.
Saptamana urmatoare la Hochfilzen in Germania va avea loc etapa a-II-a din cadrul Cupei Mondiale la biatlon. 

Niciun comentariu:

Insportline