Totalul afișărilor de pagină

joi, 13 decembrie 2012

Omichka Omsk Region adversara CSV 2004 Tomis Constanta in cadrul Challenge Round-ului CEV Cup la volei feminin


Astazi, la Luxembourg, a avut loc tragere la sorti  partidelor din cadrul Challenge Round-ului  Cupei CEV la volei feminin. Campioana Romaniei, CSV 2004 Tomis Constanta, dupa ce  fost eliminata din  CEV Champions League ca urmare a locului trei ocupat in grup E Champions League a alunecat in CEV Cup unde o va intalni pe echipa rusa Omichka Omsk Region in cadrul Challenge Round-ului. "Sirenele" vor juca prima partid pe teren propriu in 15-17 ianuarie 2013 pentru ca returul sa se desfasoare o saptamana mai tarziu la Omsk.
Echipa rusa il are ca antrenor pe pe sarbul Zoran Terzic cel care in perioda 2007-2009 a fost antrenorul defunctei campioane a Romaniei CSU Metal Galati iar in 2012 a antrenato pe Dinamo Bucuresti. In prezent Omichka Omsk Region dupa 8 etape disputate in campionatul Rusiei ocupa locul 6 cu 4 victorii si 4 infrangeri. Pe primele doua locuri se regasesc mai vechile cunostiinte ale Tomisului, Dinamo Kazan si Dinamo Moscova.
Pana a ajunge in acest faza a competitiei echipa rusa a trecut pe rand :  in turul I de Jedistvo Brecko cu un dublu 3-0 apoi in turul II pentru a se califica mai departe a jucat setul de aur pe care la castigat cu 15-8 in fata azerelor de la Igtisadchi Baku iar in sferturile de finala a eliminat din nou o echipa azera pe Baki Azeryol Baku cu un dublu 3-1.

Niciun comentariu:

Insportline