Totalul afișărilor de pagină

vineri, 14 decembrie 2012

Luminita Piscoran locul 39 in proba de sprint 7,5 km de la Pokljuka(Slovenia)


Astazi, la Pokljuka, in Slovenia, au continuat intrecerile din cadrul Cupei Mondiale la biatlon la feminin cu proba de sprint 7,5 km contand pentru etapa a-III-a . La feminin Romania a fost reprezentata la aceasta competitie de catre Luminita Piscoran, Reka Ferenz si Eva Tofalvi.
Prima reprezentanta a Romaniei in clasamentul final al probei de sprint 7,5 km a fost braneanca Luminita Piscoran, in varsta de 23 de ani, legitimat la CSS Dinamo Brasov, care pornit in cursa cu numarul 70 a terminat intrecerea pe locul 39 cu toate cele 10 tinte doborate si cu timpul total de 23,55 minute si la o distanta de 1,45 minute de laureata probei biatlonista ceha Gabriela Soukolava.  Pozitia ocupata la sfarsitul intrecerii i-a adus primele puncte din acest sezon  in clasamentul probei unde ocupa acum locul 63 cu 2 puncte iar in clasamentul general al Cupei Mondiale se situeaza pe locul 72 cu acelsi numar de puncte. Totodata pozitia ocupata la terminarea intrecerii iii permite participare si in proba de urmarire 10 km care va avea loc sambata. - dt dreptsindividual
Ce de-a doua  biatlonista romanca in clasmentul final al cursei a fost ciucanca Eva Tofalvi in varsta de 34 de ani, legitimata la ASA Miercurea Ciuc, care plecata in cursa cu pieptarul numarul 38 a terminat intrecerea dupa 25,04 minute pe locul 67 cu o intarziere de 2,54 minute fata de invingatoarea probei si cu 2 tinte ratate ambele din pozitia in picioare. Urmare locului ocupat la finalul intrecerii Eva nu va putea evolua si in proba de urmarire.
Ultima biatlonista din Romania in cursa a fost harghiteanca Reka Ferencz, in varsta de 24 de ani, legitimat la CSS Gheorghieni, pornit in cursa cu numarul de concurs 38 a terminat intrecerea pe locul 77 din 98 de sportive care au parcurs intreg traseul, cu timpul de 25,30 minute si la o distanta de 3,20 minute de castigatoarea probei, ratand 3 dintre cele 10 tinte toate din pozitia in picioare.Ca si Toflvi si Ferencz nu va putea participa in curs de urmrire 10 km unde pot participa sportivele clsate pe primele 60 de locuri.
In clasamentul pe natiuni la feminin Romania dupa acesta proba ocupa locul 15 cu un total de 1.226 puncte.
Sambata, laPokljuka, vor continua intrecerile de biatlon cu proba de urmarire 10 km .

Niciun comentariu:

Insportline