Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 15 decembrie 2012

Divizia Nationala A1 la volei feminin : CSV 2004 Tomis Constanta - CSU Medicina Targu Mures 3 - 0 (25-11, 25-22, 25-8)

Astazi, la Constanta, in Sala Sporturilor din localitate, in cadrul etapei a-XI-a a Diviziei Nationale A1 la volei feminin, campioana Romaniei, CSV 2004 Tomis Constanta a primit replica ardelencelor de la CSU Medicina Targu Mures.  
"Sirenele" conduse de pe margine de cuplul de antrenori Darko Zakoc principal si Constantin Alexe secund au aliniat la startul partidei urmatoarea formula de echipa : Diana Neaga - Calota (coordonator), Jasna Majestorovic (extrema), Cristina Cazacu (universal), Tasha Holness (centru), Megan Ganzer (extrema), Claudia Gavrilescu (cap.,centru) şi Marina Vujovic pe postul de libero.
A fost in meci fara istoric in care oaspetele au opus mai mai mare rezistenta in setul al doilea cand muresencele s-au tinut aproape de campioane pierzand setul cu scorul de 25-22. In rest tomitanele au apasat foarte mult pe serviciu de unde au si venit foarte multe puncte pe preluarea defectuoasa a cochipierelor fostei jucatoare a Tomisului acum capitanul echipei din Targu Mures, Alexandra Trica.
In primul set oaspetele tin pasul cu constantencele pana la primul time-out tehnic (8-5) dupa care cedeaza pas cu pas setul incheindu-se cu scorul de 25-11 in favoarea dobrogencelor.
In ultimul set, muresencele au facut cele 8 puncte doar pe greselile de la serviciu sau atacurile trimise in afara terenului de catre jucatoarele de pe litoral. Astfel dupa o ora de joc voleibalistele de la CSV 2004 Tomis Constanta isi adjudeca partida cu scorul de 3-0 muresencele fiind o prada prea usoara pentru campioana en titre.

Niciun comentariu:

Insportline