Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 29 septembrie 2010

Evolutiile rugbystilor romani in campionatele straine din Europa

La sfarsitul saptamanii  trecute  au continuat intrecerile primei ligi de rugby din Franta (Top 14) cu partidele celei de a noua etape.
Vicecampiona Frantei, USA Perpignan, evoluand deplasare, la Bayonne pe arena "Stade Jean Dauger" in compania echipei gazde, Aviron,  a reusit victoria cu scorul de 26-25 (17-12).
La gazde internationalul roman inchizatorul din gramada Ovidiu Tonita a inceput partida ca rezerva intrand pe teren din minutul 57. Celalalt roman din lotul celor de la USA Perpignan l-am numit aici pe taloneurul selectionatei "frunzei de stejar" Marius Tincu nu a fost convocat pentru aceasta partida.
Echipa lui Bogdan Leonte (linia a-III-a), CS Bourgoin-Jallieu, evoluand in fata propriilor suporteri, a fost invinsa cu scorul de 25-3 (15-3). Leonte a fost introdus in teren din minutul 46 al partidei.
Evoluand la Montpellier in compania echipei gazda, echipierii de la La Rochelle ai internationalului roman, pilierul Petrisor Toderasc care a fost in teren pe intreaga durata a intalnirii, au fost invinsi cu scorul de 26-6(13-0).
La sfarsitul saptamanii trecute au continuat intrecerile ligii secunde (PRO2) de rugby din Franta cu etapa a cincea.
Aurillac, cu centrul Romeo Gontineac neconvocat, jucand pe terenul celor de la Carcassonne, au fost invinsi cu scorul de 26-6 (12-9).
Gazdele de la Aix-en-Provance cu Valentin Ursache (linia a-II-a) neconvocat si internationalul roman, pilierul Mihaita Lazar titular au fost invinse cu scorul de 36-21 (19-0).
Echipa internationalului roman, pilierul, Silviu Florea, carea fost titular pe intreaga durata a confruntarii, Union Bordeaux-Begles jucand acasa a trecut cu scorul de 18-12 (15-3).  Internationalul roman Alexandru Manta, nu a fost retinut in lotul pe care echipa sa, Lyon, la sustinut in compania celor de la Union Bordeaux-Begles. Internationalul roman pilierul Bogdan Balan proaspat transferat la echipa lyoneza a fost rezerva la aceasta partida.
Tarbes cu fostul international Razvan Mavrodin acum in postura de antrenor secund al acestei echipe si Laurentiu Sirbe (linia a-II-a) neconvocat, evoluand pe teren propriu a terminat invingatoare in  confruntarea cu cei de la Auch cu scor final de 18-14 (12-8).
Pentru intalnirea Colomiers - Stade Montois 33-19 (13-10) disputata pe arena "Michel Bendichou" din Colomiers centrul Dan Dumitru proaspat transferat la gazde a fost titular jucand pe toata durata partidei.
Partida RC Narbonne - Stade Montois 24-13 (15-0) a avut loc fara ca internationalul romani Alin Coste (linia a-II-a) de la gazde sa fie inclus in lotul pentru aceasta confruntare.
Duminica, in Italia, Super 10 (prima liga de rugby) a programat etapa cu numarul trei.
Evoluand in deplasare la Mogliano, in compania echipei gazda, GranDucato Parma cu romanul Liviu Costinel Pascu (31 ani, jucator de linia a-II-a, care a debutat la LPS Focsani) titular pe intreaga durata a confruntarii  a obtinut un rezultat de egalitate scor  13-13 (10-10). Evoluand in deplasare la Parma in compania echipei locale,Banca Monte Parma Crociati,  coechipierii lui Dragos Dima de la Casino di Venezia, titular pe intreaga durata a intrecerii, a fost invinsa cu scorul de 14-8 (13-3). 

Niciun comentariu:

Insportline