Totalul afișărilor de pagină

vineri, 24 septembrie 2010

Nationala Romaniei de handbal masculin Under 21 se vor lupta cu Polonia, Belgia si Ungaria pentru calificarea la Mondialul de anul viitor din Grecia

Astazi, la Copenhaga, in Danemarca, in prima zi a lucrarilor celui de-al X-lea Congres al Federatiei Europene de Handbal a avut loc tragerea la sorti a grupelor de calificare pentru zona Europa la Campionatului Mondial de Handbal masculin Under 21 ce se va desfasura anul viitor in Grecia in perioada 17-31 iulie.
La tragerea la sorti au participat 31 de tari afiliate Federatiei Europene de Handbal mai putin Grecia calificata direct ca tara organizatoare si Danemarca medaliata cu aur la WC Under 20 in 2010 si Portugalia vicecampioana mondiala calificate direct prin prisma rezultatelor de la competitia respectiva. Cele 31 de tari participante au fost impartite in 8 grupe ( 7 grupe a cate 4 echipe si o grupa a cate 3 echipe) castigatoarele acestor grupe urmand a se califica la Monidalele din Grecia din 2011.
Nationala Romaniei sub 21 de ani antrenata de Titel Raduta si Gabriel Armanu va juca in cadrul grupei a-VII-a in compania Poloniei, Belgiei si Ungariei. Tara gazda a acestui turneu de calificare va fi Belgia.

Niciun comentariu:

Insportline