Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 15 septembrie 2010

Evolutiile rugbystilor romani in campionatele straine din Europa

La sfarsitul saptamanii trecute au continuat intrecerile primei ligi de rugby din Franta (Top 14) cu partidele celei de a sasea etape.

Vicecampiona Frantei, USA Perpignan, evoluand acasa pe arena "Aime Giral" in compania echipei oaspete, CS Bourgoin-Jallieu, a reusit victoria cu scorul de 27-20 (9-10). La gazde internationalul roman inchizatorul din gramada Ovidiu Tonita a inceput partida ca rezerva intrand pe teren din minutul 62. Celalalt roman din lotul celor de la USA Perpignan l-am numit aici pe taloneurul selectionatei "frunzei de stejar" Marius Tincu nu a fost convocat pentru aceasta partida.La echipa oaspete Bogdan Leonte (linia a-III-a) a fost rezerva.
Evoluand la Paris in compania echipei gazda Racing Club Metro echipierii de la La Rochelle ai internationalului roman, pilierul Petrisor Toderasc care a fost in teren pe intreaga durata a intalnirii, au fost invinsi cu categoricul scor de 43-18 (18-6).
La sfarsitul saptamanii trecute au continuat intrecerile ligii secunde (PRO2) de rugby din Franta cu etapa a treia.
Aurillac, cu centrul Romeo Gontineac neconvocat, jucand pe teren in fata celor de la Aix-en-Provence, au au reusit o victorie clara cu scorul de 36-9 (12-9). La oaspeti Valentin Ursache (linia a-II-a) nu a fost convocat iar internationalul roman, pilierul Mihaita Lazar a fost doar rezerva.
Echipa internationalului roman, pilierul, Silviu Florea, carea fost titular pe intreaga durata a confruntarii, Union Bordeaux-Begles jucand la Oyonnax a parasit terenul invinsa cu scorul de 26-9 (3-3).
Tarbes cu fostul international Razvan Mavrodin acum in postura de antrenor secund al acestei echipe si Laurentiu Sirbe (linia a-II-a) neconvocat, gazdele au fost invinsa in confruntarea cu fosta prim divizionara SCA Albi cu scor final de 30-24 (14-15).
Pentru intalnirea Colomiers - Stade Montois 33-19 (13-10) disputata pe arena "Michel Bendichou" din Colomiers centrul Dan Dumitru proaspat transferat la gazde nu a fost convocat pentru aceasta partida.
Partida RC Narbonne - Saint Etienne 15-24 (7-15) a avut loc fara ca internationalul roman Alin Coste (linia a-II-a) de la gazde sa fie inclus in lotul pentru aceasta confruntare.
Internationalul roman Alexandru Manta, a evoluat pe postul de inchizator al gramezii, in partida sustinuta de catre echipa sa, Lyon, pe teren propriu in compania celor de la US Dax si incheiata cu victoria gazdelor cu scorul de 28-13 (16-3). Internationalul roman pilierul Bogdan Balan proaspat transferat la echipa lyoneza a fost rezerva la aceasta partida.
Duminica, in Italia, a debutat o noua editie a Super 10 (prima liga de rugby).
Evoluand in deplasare la Aquilla, in compania echipei gazda, GranDucato Parma cu romanul Liviu Costinel Pascu (31 ani, jucator de linia a-II-a, care a debutat la LPS Focsani) titular pe intreaga durata a confruntarii a reusit victoria cu scorul de 33-23 (19-20). La Venezia, echipa locala, cu Dragos Dima titular a fost invinsa cu scorul de 20-10 (13-3) de catre cei de la Cavalieri Prato.

Niciun comentariu:

Insportline