Totalul afișărilor de pagină

luni, 4 iulie 2011

Nationala Romaniei de handbal feminin si-a aflat adversarele de la Campionatul Mondial din Brazilia

Sambata, dupa incheierea Campionatului  PanAmerican  de handbal feminin ce se desfasoara in Brazilia la São Bernardo do Campo a avut loc tragerea la sorti a grupelor editiei cu numarul XX a Campionatului Mondial de handbal feminin ce se va desfasura in acest an in Brazilia in perioda 2-18 decembrie. 
Nationala de handbal feminin a Romaniei ca urmare a locului trei ocupat la Campionatul European de anul trecut a fost desemnata cap de serie. Astfel fetele noastre vor evolua in grupa C alaturi de Franta, Brazilia, Tunisia, Cuba si Japonia. 
Incepand cu editia din acest an Campionatele Mondiale vor avea un nou sistem de desfasurare. Dupa meciurile din cele 4 grupe in faza optimilor de finala se vor califica primele 4 din fiecare grupa.Din aceasta faza meciurile fiind eliminatorii.
Partidele vor fi gazduite de catre 4 arene si anume : la São Paulo - Geraldo José de Almeida (capacitate 11.000 locuri). la São Bernardo do Campo -  Adib Moyses Dib (capacitate 7.000 locuri, la Santos - Arena Santos (capacitate 5.000 locuri) si Barueri - Jose Correa (capacitate 5.000 locuri)

Niciun comentariu:

Insportline