Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 6 iulie 2011

Edina Gallovits Hall castigatoare la simplu si finalista la dublu la challangerul de la Torun din Polonia

Saptamana trecuta la Torun, in Polonia, s-a desfasurat pe zgura un turneu challanger sub egida ITF cu premii in valoarea totala de 50.000 $. La aceasta competitie au fost invitate sa participe si trei tenismene din Romania : Madalina Gojnea, Liana Gabriela Ungur, Elena Bogdan si Edina Gallovits-Hall.
Madalina Gojnea (24 de ani, locul 149 WTA favorita 8 a turneului) a fost eliminata in semifinale, Liana Gabriela Ungur (26 de ani, locul 198 WTA) iar Elena Bogdan (19 de ani, locul 155 WTA) a ajuns pana in semifinale.
Edina Gallovits-Hall favorita numarul 3 a intrecerii in varsta de 26 de ani actualmente pe locul 121 in clasamentul WTA a ajuns pana finala competitiei unde a intalnit-o frantuzoaica Stephanie Foretz Gacon favorita numarul 4. Dupa doua seturi victoria a revenit romancei cu scorul de 6-4,6-3.
In proba de dublu a aceleiasi competitii in finala s-au intalnit perechea formata din Edina Gallovits-Hall si Andrea Klepac (Slovenia) si Foretz Gacon (Franta), Marek (Germania). Victoria a revenit celor din urma cu scorul de 6-2, 7-5.
In Suedia, la Ystad s-a desfasurat pe zgura un turneu challanger sub egida ITF cu premii in valoarea totala de 25.000 $. La aceasta competitie au fost invitate sa participe si doua tenismene din Romania : Alexandra Cadantu si Diana Enache.
Cadantu (21 de ani, locul 158 WTA, favorita 1) si Enache (23 de ani, locul 365 WTA) au fost eliminata inca din turul II in intrecerea de simplu.
In proba de dublu a aceleiasi competitii in finala s-au intalnit perechea formata din Alexandra Cadantu si Diana Enache si Jugic Salkic (Bosnia), Laine (Finlanda). Victoria a revenit romancelor cu scorul de 6-4, 2-6, 10-5
La Sttutgard, in Germania, s-a desfasurat pe zgura un turneu challanger sub egida ITF cu premii in valoarea totala de 25.000 $. La aceasta competitie a fost invitata sa participe si o tenismena din Romania : Agnes Szatmari.
Szatmari (24 de ani, locul 447 WTA)  a fost eliminata in turul II.
In Franta, la Denain, s-a desfasurat pe zgura un turneu challanger sub egida ITF cu premii in valoarea totala de 25.000 $. La aceasta competitie a fost invitata sa participe si o tenismena din Romania : Mihaela Buzarnescu.
Buzarnescu (23 de ani, locul 296 WTA,  favorita 7) a parasit turneul in faza sferturilor de finala.
La Prokuplje, in Serbia, s-a desfasurat pe zgura un turneu challanger sub egida ITF cu premii in valoarea totala de 10.000 $. La aceasta competitie a fost invitata sa participe si tenismene din Romania : Ingrid-Alexandra Radu, Andreea Badileanu, Claudia Antonia Enache, Karina Goia, Camelia Elena Hristea.
Andreea Badileanu (17 ani), Claudia Antonia Enache (17 de ani, locul 853 WTA), Karina Goia (18 de ani, locul 1081 WTA), Camelia Elena Hristea (20 de ani, locul 636 WTA) au fost eliminate inca din primul tur al intrecerii.
Radu (18 de ani, locul 571 WTA,  favorita 3) a ajuns pana in semifinalele intrecerii unde a intalnit-o pe sarboaica Natalija Kostic  si de care a fost intrecuta in doua seturi cu scorul 7-5, 6-4.
In Spania, la Mellila, s-a desfasurat pe zgura un turneu challanger sub egida ITF cu premii in valoarea totala de 10.000 $. La aceasta competitie a fost invitata sa participe si o tenismena din Romania : Diana Stomlega.
Stomlega (18 de ani, locul 671 WTA,  favorita 4) a ajuns pana in semifinalele intrecerii unde a intalnit-o pe reprezentanta gazdelor si totodata viitoarea castigatoare a competitiei  Rocio De la Torre Sanchez  si de care a fost intrecuta in doua seturi cu scorul  6-1, 7-6(5).

Niciun comentariu:

Insportline