Totalul afișărilor de pagină

marți, 8 iunie 2010

Nationala "frunzei de stejar" are infirmeria plina dupa partida cu Ucraina

Dupa partida retur sustinuta sambata la Botosani in compania selectionatei Ucrainei, meci contand pentru recalificarile la Cupa Mondiala de rugby din 2011 gazduita de Noua Zeelanda infirmeria nationalei "frunzei de stejar" este plina.

Conform site-ului Federatiei Romane de Rugby www.frr.ro
una dintre cele mai grave accidentari este cea a lui Alexandru Manta. Inchizatorul din gramada "stejarilor" s-a ales cu un traumatism cranio-facial acut deschis si o plaga suturata la arcada dreapta traumatisme provocate din ciocnirea involuntara cu coechipierul sau mijlocasul la gramada al lui Dinamo si al nationalei Romaniei, Valentin Ivan. Acesta din urma s-a ales si el cu un traumatism cranian acut in regiune frontala, plaga contuza deschisa suturata regiune frontala, echimoza palpebrala inferioara dreapta, entorsa genunchi drept gradul II, cu posibila interesare de ligament colateral intern. Dinamovistul se afla in acest moment sub observatia medicilor echipei nationale.
Jucatorul din linia a-II-a, Valentin Ursache, de la campioana Romaniei CSM Stiinta Baia Mare, s-a ales cu un traumatism craniocerebral acut si o comotie cerebrala usoara.
Probleme a avut si inlocuitorul sau din timpul partidei, pilierul Marius Sirbe, jucatorul formatiei franceze Tarbes din PRO2, care a fost diagosnisticat cu comotie cerebrala usoara si are o plaga suturata la arcada stanga.
Sergiu Ursache, jucatorul celor de la Casino Venezia, are o plaga suturata la pleoapa inferioara dreapta si o echimoza palpebrala inferioara dreapta.
Stelian Burcea, jucator la CS Universitatea Aurel Vliacu MVT Arad, s-a accidentat usor. Diagnosticul medicilor–disjunctie acromio-claviculara dreapta usoara si traumatism cervical usor.
Talonerul campionei tarii Samuel Maris, cu o contuzie toracala, inchide lista accidentatilor din meciul cu Ucraina.

Niciun comentariu:

Insportline