Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 28 septembrie 2011

Evolutiile rugbystilor romani in campionatele straine din Europa

Intrecerile primei ligi de rugby din Franta (Top 14) au continuat in week-endul trecut cu partidele contand pentru etapa a cincea.

Racing Club Metro '92 Paris evoluand pe teren propriu in fata celor de la Lyon au terminat meciul victoriosi scorul de 25-12 (16-7).Echipa oaspete a incept partida cu internationalul roman inchizatorul din gramada Alexandru Manta titular fiind inlocuit in repriza a doua in minutul 46. Pilierul Bogdan Balan nu a fost retinut in lotul de jucatori convocat pentru acest meci .
La sfarsitul saptamanii trecute au continuat intrecerile ligii secunde (PRO2) de rugby din Franta cu etapa cu numarul patru.
Evoland in deplasare, pe terenul celor de la Stade Montois, echipa oaspete La Rochelle la care internationalul roman pilierul stanga Petrisor "Pepe" Toderasc a fost titular pe intreaga durata a confruntarii, a fost invinsa cu scorul de 25-13 (8-10)
Perigueux, jucand acasa. in fata propriilor suporteri, a dispus cu scorul de 21-9 (6-9) de cei de la RC Narbonne. La gazde pilierul Augustin Petrichei a inceput partida in postura de rezerva intrand in teren in repriza a doua in minutul 54 iar Samuel Maris nu a fost retinut in lot pentru aceasta intalnire.
La Oyonnax echipa locala a primit replica celor de la Auch partida terminandu-se cu scorul de 15-13 (0-3) in favoarea gazdelor. La gazde flankerul Mihai Bageag nu a fost retinut in lot pentru aceasta confruntare.
CS Bourgoin-Jallieu, la care jucatorul de linia a-II-a Bogdan Leonte nu a fost convocat pentru acesta intalnire, a trecut cu scorul de 29-15 (3-3) de cei de la Stade Aurillac in confruntarea sustinuta pe teren propriu.
Tarbes cu Razvan Mavrodin antrenor secund si pilierul Laurentiu Sirbe rezerva a fost invinsa cu scorul de 25-16 (7-10) in partida sustinuta pe arena "Maurice Trelut" in fata propriilor suporteri.



Niciun comentariu:

Insportline