Totalul afișărilor de pagină

duminică, 3 noiembrie 2013

Dupa Viena si Rennes Florin Mergea invinge si in challengerul de la Geneva in proba de dublu

In perioada 28 octombrie - 3 noiembrie, la Geneva, in Elvetia, sub denumirea de "Geneva Open", pe suprafata hard (greenset gradprix), s-a desfasura un turneu de tenis challenger dotat cu premii in valoare totala de 64.000 $.
In intrecerea de dublu romanul Florin Mergea si partenerul sau austriacul Olivier Marach cotati ca favoriti numarul 1 la castigarea intrecerii si-au respectat stataul ajungand infinala competitiei. Pana aici i-au invins rand pe rand pe dublul roman Marius Copil, Adrian Ungur cu scorul de 7-6 (7-3), 6-3 in turul I, pe germanii Bachinger si Struff  cu scorul de 6-2, 7-6 (7-3) in sferturile de finala si pe dublul germano-croat Stadler, Sakugor cu scorul de 7-6 (7-4), 6-4 in semifinale. In finala Mergea si Marach au trecut de dublul ceho-austriac Cermak, Oswald favoriti numarul 2 ai competitiei dupa o ora si 4 de minute cu scorul de 6-4, 6-3.
Pentru aceasta izbanda  Florin Mergea si coechipierul sau au fost recompensati cu un cec in valoare de 3.950 $ fiecare si 100 de puncte ATP. 

Niciun comentariu:

Insportline